☎℡

Політика конфеденційності

1. Загальна інформація

Інтернет магазин Стильний Дім, надалі «Стильний Дім», з повагою ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш веб-сайт. Ми хотіли б проінформувати Вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо. Ви також дізнаєтеся про те, як Ви можете перевірити правильність зібраної інформації і дати нам вказівку про вилучення такої інформації. Дані збираються, обробляються і використовуються у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України.

Дана заява не поширюється на веб-сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на сайті Стильний Дім.

2. Персональні дані та відомості, що збираються за допомогою нашого сайту

Ми можемо збирати та обробляти такі дані про вас:

2.1 Інформація, яку ви нам надаєте, використовуючи наш Веб-сайт, ви можете надавати нам інформацію, у тому числі, таку яка вас ідентифікує («персональні дані»), шляхом заповнення форми на Веб-сайті (наприклад, форми для реєстрації), коли ви долучаєтеся до наших конкурсів, маркетингових заходів або опитувань або зв`язуючись із нами за допомогою телефону, електронної пошти або іншим чином, або коли ви повідомляєте нам про проблеми із Веб-сайтом.

Інформація, яку ви нам надаєте, може включати:

2.1.1. Обов’язкову інформацію, що вимагається при реєстрації для отримання послуг через наш Веб-сайт, які ми надаємо, включаючи: ваше ім`я, адресу електронної пошти, номер мобільного телефону та пароль. Усі ці поля є обов’язковими.

2.1.2. Поштову адресу;

2.1.3. Адресу доставки.

2.1.4. Історія замовлень, які ви зробили через наш Веб-сайт;

2.1.5. Деталі про замовлення. Це може включати таку інформацію, як дані платіжної картки або дані банківського рахунку, деталі щодо Вашого місця проживання. Ці дані Ви залишили на нашому Веб-сайті через форму замовлення;

2.1.6. Деталі щодо ваших відвідувань Веб-сайту та ресурсів, до яких ви отримуєте доступ;

2.1.7. Ваші відгуки про товари, які ви залишали після покупки. Така інформація може бути використана для аналітичних цілей та для розуміння інтересів користувача;

2.1.8. Інформацію, яку ми можемо просити вас надати, коли ви повідомляєте нам про проблеми із нашим Веб-сайтом , наприклад, інформацію про предмет вашого звернення до служби підтримки.

2.2 Інформація, яку ми збираємо автоматично.

2.2.1. Якщо ви використовуєте інструменти соціальних мереж, такі як функції «Like», ми можемо імпортувати певну інформацію та додавати її до вашого облікового запису автоматично.

2.2.2. Із кожним вашим відвідуванням нашого Веб-сайту ми можемо, відповідно до застосовного права і, де це вимагається, за вашої згоди збирати інформацію, що стосується пристроїв, які ви використовуєте, та мереж, до яких ви під’єднуєтеся, коли користуєтеся нашими сервісами. Це може включати таку інформацію, як: ваша IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про ваші відвідування, продукти, які ви переглядали або шукали, помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок, взаємодія сторінок або будь-який телефонний номер, що використовувався для дзвінка на номер нашого сервісного обслуговування клієнтів. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookies (за детальною інформацією, будь ласка, зверніться до нашої Політики Сookies.

2.2.3. Ми також збираємо зведену інформацію щодо вашої діяльності на нашій платформі (як-от кількість переглянутих товарів, товарів, які сподобалися, тощо). Така інформація може бути опублікована у вашому публічному обліковому записі на платформі.

3. Мета збирання інформації від Вас

Ми використовуватимемо інформацію, яку збираємо, щоб:

3.1. виконувати свої зобов’язання, які виникають із будь-яких договорів між нами, а також щоб надавати вам інформацію, за якою ви до нас звертаєтеся;

3.2. надсилати вам інформацію щодо акцій на адресу електронної пошти та/або текстовими повідомленнями та/або будь-якими іншими засобами зв’язку;

3.3. забезпечити персоналізацію вашого облікового запису користувача на нашій платформі;

3.4. надати вам доступ до наших послуг із підтримки та забезпечити ваше спілкування із нашою командою, яка займається підтримкою користувачів;

3.5. надсилати вам, відповідно до застосовного права та де це вимагається – за вашої згоди, рекламні матеріали та інформацію, щоб пропонувати і рекомендувати вам товари, які можуть вас зацікавити. Ми також використовуємо ваші дані, щоб зв’язатися із вами та направити Вам наші рекламні оголошення у соціальних мережах.

Ми будем використовувати інформацію, яку ми збираємо автоматично, щоб:

3.6. здійснювати адміністрування Веб-сайту та для внутрішньої діяльності, у тому числі, для виявлення та усунення недоліків, аналізу даних, тестування, а також для дослідження, із аналітичними цілями та для проведення опитування;

3.7. удосконалювати роботу нашого Веб-сайту, щоб забезпечити спосіб відображення контенту, який є найбільш ефективним для вас та вашого пристрою;

3.8. встановити та з’ясувати ефективність реклами, яку ми спрямовуємо Вам та іншим особам, а також щоб направити Вам корисну для вас рекламу;

4. Хто є одержувачем інформації, яку ми збираємо від вас

4.1. Ми не розкриваємо інформацію, яку ви нам надаєте, у тому числі, ваші персональні дані, будь-яким третім особам, окрім випадків:

4.1.1. Як частина нашої рейтингової системи, відгуки, які ви пишете, будуть опубліковані на Веб-сайті. Відгуки, у тому числі, абревіатура вашого імені є видимими для усіх відвідувачів Веб-сайту.

4.1.2. Для удосконалення та оптимізації нашого Веб-сайту ми використовуємо аналітичні та пошукові провайдери.

4.1.3. Якщо ви прямо вимагаєте цього (наприклад, використовуючи методи автентифікації у соціальних мережах).

5.Обмін інформацією

5.1. Ми зберігаємо персональні дані, якими ми володіємо про Вас.

5.2. На вашу вимогу ми можемо надавати вам перелік адрес, де розміщується ваша інформація.

6. Які ви маєте права щодо ваших персональних даних?

6.1. Якщо це дозволено законодавством, ви маєте право отримувати копію ваших персональних даних, які ми зберігаємо про вас. Перед тим, як відповісти на ваш запит, ми можемо вимагати від вас підтвердження вашої особи та надання інших деталей, щоб ми краще могли відповісти на ваш запит. Ми будемо намагатися відповісти вам протягом 30 (тридцяти) календарних днів, як вимагає законодавство. Якщо ви бажаєте використати таке право, будь ласка, зв’яжіться із нами, використовуючи контактну інформацію, наведену нижче.

6.2. Як учасник нашого Веб-сайту, ви можете у будь-який час безоплатно отримати ваші персональні дані, які ми зберігаємо, через ваш обліковий запис, щоб відредагувати, доповнити або видалити інформацію, яка є неточною. Ви зобов’язані вносити до вашого облікового запису правдиву, точну та повну інформацію, а також забезпечувати її актуальність. Ви можете також у будь-який час закрити онлайн доступ до вашого облікового запису. Ви можете у будь-який час оновлювати чи видаляти ваші персональні дані, звернувшись до нас, використовуючи контактну інформацію, яка наведена нижче.

6.3. Будь ласка, зверніть увагу, що у деяких випадках ми можемо зберігати певну інформацію про вас, якщо це вимагається законом або для законних цілей. Наприклад, якщо ми вважаємо, що ви вчинили шахрайство або порушили наші Правила користування, ми можемо вирішити зберігати певну інформацію, щоб уникнути ситуацій, у яких ви обходите правила. У будь-якому разі, строк зберігання інформації, яка включає ваші персональні дані, не повинен перевищувати десять років після дати, коли ви закрили доступ до свого облікового запису або дати, коли ваш обліковий запис було заблоковано.

6.4. Ви також маєте право захищати ваші персональні дані від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження через умисне приховування, ненадання або несвоєчасне надання персональних даних, а також право на захист від надання інформації, яка є недостовірною або яка дискредитує вашу честь, гідність чи ділову репутацію. Ви також маєте право застосовувати засоби правового захисту, доступні у випадку порушення законодавства про захист персональних даних відповідно до застосовного права. Перелік ваших прав, вказаних у цій Політиці конфіденційності щодо персональних даних, є невичерпним та включає усі права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» та іншим застосовним законодавством.

7. Контактна інформація

Якщо ви у будь-який час бажаєте зв`язатися із нами щодо нашої політики конфіденційності або із будь-якими іншими запитаннями щодо ваших персональних даних, ви можете зробити це за допомогою нашої контактної сторінки або надіславши листа на адресу, що вказана на початку цього документа.